PGD Preska-Medvode

Page
Menu
News
Nahajate se:   Domov > Obvestila in dogodki

Obvestila in dogodki

Petek, 21. februar 2020

Člani PGD Preska - Medvode ste vabljeni na redni občni zbor, ki bo v petek, 6. marca ob 19. uri v gasilskem domu v Preski. Povezava do vabila: klik

 

Petek, 2.november 2018

Vsi skupaj lepo vabljeni na dan odptih vrat PGD Preska - Medvode, kateri bo v nedeljo, 4. novembra 2018, pred gasilskim domom v Preski. Pričetek dneva odprtih vrat je ob deveti uri dopoldan.

Na dnevu odprtih vrat bomo:

- predstavili našo opremo, s katero rokujemo,
- omogočili nakup novih gasilnih aparatov,
- preverili, če še vedno znate gasiti z njimi (z našimi),
- se podučili ali obnovili znanje v zvezi s temeljnimi postopki oživljanja, kar bodo predstavili predstavniki Rdečega križa iz Medvod,
- predstavili vozilo GVC 16/15 gasilskega društva Polhov Gradec, katero je enakega tipa, kot ga predvidoma v naslednjem letu pričakujemo v naši gasilski enoti.

Da nas ne bo zeblo, se bomo lahko pogreli ob pečenem kostanju.

VABLJENI!

 

Sobota, 27. januar 2018

Člani PGD Preska - Medvode ste vabljeni na redni občni zbor, ki bo v petek, 2. marca ob 19. uri v gasilskem domu. Letos je volilno leto, izbirali bomo nov vodstveni kader društva, zato vas povzivamo k čimvečji udeležbi. Povezava na pdf verzijo vabila je spodaj.

Vabilo na občni zbor 2018

 

Ponedeljek, 20. november 2017

Vsi člani društva vabljeni na izredni občni zbor, ki bo v četrtek, 30. novembra ob 19. uri v gasilskem domu. Na občnem zboru bomo obravnavali predlog novega stauta, katerega si lahko ogledate eno objavo nižje. Vabilo na občni zbor je na voljo na tej povezavi.

 

Sreda, 8. november 2017

V pripravi je nov statut. Osnutek novega statuta si lahko ogledate tukaj.

 

 

Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login